ANASAYFA Ankara Ankara - Erzincan seferi yapan uçağa bomba ihbarı!

Ankara - Erzincan seferi yapan uçağa bomba ihbarı!

Başkentte dün gece havada korku dolu anlar yaşandı. Erzincan'da gitmek üzere yola çıkan uçak ile ilgili yapılan ihbar sonrası emniyet birimleri harekete geçti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara - Erzincan seferi yapan uçağa bomba ihbarı!

Esenboğa Havalimanından kalkan bir uçak hakkında bir şahıs tarafından bomba iddiasında bulunuldu. İçerisinde olan yolcuları panik yapmamak adına kimseye bir bilgilendirme yapılmadan uçak Ankara'ya geri indi.

UÇAK ANKARA'YA GERİ İNDİRİLDİ

Havada yaşanan gergin dakikalar dün gece 23:55'te kalkan uçakta meydana geldi. Erzincan'a gitmek için tüm onayları alan ve havalanan uçak kalkışından yaklaşık 1 saat sonra geri Ankara'ya indirildi. Uçağın içerisinde olan yolcular neler yaşandığına dair meraklı bir bekleyiş içine girdi. Daha sonrasında bomba ihbarı alan ekipler yolcuların tahliye edilmesi ile birlikte uçağa girdi.

İHBAR ASILSIZ ÇIKTI

Dakikalarca yapılan incelemenin ardından söz konusu ihbarın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Uçağın içerisinde yer alan yolcularda bu durumun kendilerinde oluşturduğu mağduriyetten bahsetti. Bir yolcu “Erzincan için biletimizi aldık. Saat 23.55’te bindik. Biz 40 dakikada indiğimizi sandık. Bize bilgilendirme yapılmadı. İndikten sonra sadece, kadınlar ve çocuklar çıksın, dediler. Biz de internete girip öğrendik ki bomba ihbarı varmış. Sonra buraya geldik, mağdur olduk.” dedi 

Bir çok uçuşta benzer vakalar yaşanıyor. Yapılan her ihbarı değerlendiren ekipler uçakları sıkı bir taramadan geçiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM yeniden gök gürültülü sağanak yağışı duyurdu! 15 il için sarı kodlu meteorolojik uyarı verildi

MGM yeniden gök gürültülü sağanak yağışı duyurdu! 15 il için sarı kodlu meteorolojik uyarı verildi