Ankara Etimesgut'ta 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada yeni gelişme

Özellikle son dönemlerde başkentte artan silahlı ölümlere bir geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklenmişti. Edinilen bilgiye göre Etimesgut'ta çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmesi ile ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara Etimesgut'ta 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada yeni gelişme

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşanan olay geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İlçenin merkez mahallelerinden olan 30 Ağustos'ta gerçekleştiği öğrenilen olayda 1 kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

26 Şubat gecesi yaşanan olay mahalle sakinlerinin ihbarı sonucu Emniyet birimleri tarafından öğrenildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde silah seslerini duyan vatandaşlar korku ile olayın ne olduğunu anlamaya çalıştı. Silah seslerinin bir kavga olduğunu anlayan 30 Ağustos mahallesi sakinleri ilk iş olarak emniyet güçlerini olay yerine gelmeleri için bilgilendirdi.

13 FARKLI ADRESE OPERASYON

Silahlı kavganın gerçekleştiği alana gelen ekipler yerde yaralı olarak yatan şahsı gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise silahla vurulduğu anlaşılan şahsı tedavisini yapabilmek için en yakın hastaneye götürdü. Yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın adli boyutu ile ilgili devam eden çalışmalarda ise 13 farklı adrese operasyon düzenlenmiş ve 10 kişi gözaltına alındı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyet güçlerinin gözaltına aldığı 10 kişiden birisinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. Şahsın cinayeti işleyen isim olduğu ve bundan dolayı tutuklandığı bilgisine ulaşılırken diğer 9 ismin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldı. Etimesgut 30 Ağustos mahallesinde yaşayan vatandaşlarda yaşadıkları yerde bu tarz bir olayın yaşanmasından rahatsız olduklarını ve benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini belirttiler.

SONRAKİ HABER