Ankara Etimesgut'ta feci kaza! Otomobil yayalara çarptı

Başkent'te son zamanlarda gece saatlerinde yaşanan kazalar artmaya başladı. Etimesgut'ta yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Ankara Etimesgut'ta feci kaza! Otomobil yayalara çarptı

Ölümlü sonuçlanan kazanın adresi Etimesgut oldu. Dün gece saatlerinde 1. TBMM Caddesinde yaşandığı bildirilen olayda iki kişi kaldırımda yürürken bir anda bir otomobil gelip yayalara arkadan çarptı.

OTOMOBİL YAYALARA ÇARPTI

Çarpmanın etkisi ile hızlı bir şekilde savrulan iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya sebebiyet veren sürücü ise çarptığı yayalara yardım etmek yerine hızlıca oradan uzaklaşmayı tercih etti. Olayın hemen 100 metre ilerisinde aracı durdurduktan sonra sürücü ile aracın içinde yer alan kişilerin oradan kaçtığı öğrenildi.

Ankara Etimesgut'ta feci kaza! Otomobil yayalara çarptı

Olaya tanık olan vatandaşlar ise hızlı bir şekilde sağlık ve emniyet ekiplerine olay yerine gelmeleri için telefon açtı. Kaza yerine gelen sağlık personelleri iki kişinin oracıkta hayatını kaybettiğini anlarken emniyet birimleri de kaza yapıp olay yerinden kaçan şahısları aramaya başladı.

AKILLARDA SORU İŞARETİ OLUŞTU

İki kişinin hayatına sebep olduktan sonra olay yerinden kaçan sürücü ve yanındakilerin neden kaçtıkları akıllarda soru işareti oluşturdu. Şahısların bu olayı bilerek mi yaptıkları yoksa aracın kontrolünün kaybedilmesi sonucu mu bu olayın gerçekleştiği emniyet güçlerinin yapacağı detaylı araştırma sonucu belli olacak.

Polis ekiplerinin kısa süre içerisinde olayı aydınlatacak detaylı bilgilere ulaşması ve suçluları yakalayıp adalete hızlı bir şekilde teslim etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER