ANASAYFA Ankara Ankara Etimesgut'ta kedi cinayeti! Apartman önünde bulundular

Ankara Etimesgut'ta kedi cinayeti! Apartman önünde bulundular

Yapılan tüm uyarı ve önlemlere rağmen hayvanların katledilmesi devam ediyor. Son gelen haberde 6 kedinin vahşice öldürüldüğü öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Etimesgut'ta kedi cinayeti! Apartman önünde bulundular

Ülkemizde geçtiğimiz haftalarda eros isminde bir kedi bir şahıs tarafından katledilmiş, söz konusu olay ülke gündemine oturmuştu.

Yaşanılan olayın ardından şahsa en ağır cezanın verilmesi ve ülke genelinde buna benzer bir olayın bir daha asla yaşanmaması temennilerinde bulunulmuştu. Hayvanları koruma konusunda devlet ve özel kurumlar tarafından çalışmalar devam ederken Ankara'dan bir üzücü haber geldi.

KAN DONDURAN HAYVAN CİNAYETİ

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir binanın önünde bulunan eskimiş kanepenin içinde cansız kedi bedenleri bulundu. Olayı ilk olarak fark eden şahsın yetkililere haber vermesi üzerine emniyet birimleri olay yerine geldi.

Olay yerine gelen ekipler kim ya da kimler tarafından yapıldığı belli olmayan cinayette henüz 3 aylık 6 adet kedinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Kedilerin katledilmesinin ardından olay yerindeki hayvan sever bir vatandaş üzüntüsünü “Bir insan bunu nasıl yapabilir. Gönüllümüz kedilerin cesetlerini bir apartmanın dışında yer alan kanepenin içinde bulmuş. Hayvanları ya orada kesmişler, ya da kesip oraya attılar. Daha 3 aylık yavrulardı hepsi. Bunu yapana insan diyemeyiz. Kimin yaptığını bilmiyoruz” diyerek dile getirdi.

Yapılan çalışmanın ardından masum kedileri katleden şahıs ya da şahısların kısa sürede yakalanması bekleniyor. Olay sonrasında söz konusu şahısların şiddetli bir cezaya çarptırılması temenni edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ocak - Mart döneminde en çok satılan otomobil modelleri belli oldu!

Ocak - Mart döneminde en çok satılan otomobil modelleri belli oldu!