ANASAYFA Ankara Ankara Etimesgut'ta uyuyan sürücü üst geçit ayağına çarptı

Ankara Etimesgut'ta uyuyan sürücü üst geçit ayağına çarptı

Başkentte dikkatsizlik sonucu yaşanan kazalar arasına bir yenisi daha yaşandı. Yaşanan kazada bir can kaybının yaşanmaması derin bir oh çektirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Etimesgut'ta uyuyan sürücü üst geçit ayağına çarptı

Ramazan bayramı tatili dönemini farklı şehirlerde geçiren aileler geçtiğimiz günlerde Ankara'ya geri dönmeye başlamıştı. Büyük oranda tamamlanan yolculuklarda istenmeyen kazalar yaşanıyor.

UYUYAKALMANIN BEDELİ AĞIR OLACAKTI

Görenleri hayrete düşüren kazanın adresi Etimesgut oldu. Bir ailenin yok olmanın eşiğinden döndüğü kazanın nedeninin uyuya kalma olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde şehre geri dönen aile aracı süren vatandaşın uyuya kalması sonucunda bir üst geçidin ayak kısmında bulunan asansöre girdi. İnşaat halinde olan üst geçitte yaşanan kazada aracın hurda haline geldiği öğrenildi. Söz konusu kaza sonrasında aracın içerisinde bulunan aileyi kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri titiz bir çalışma sonucu yaralı aileyi aracın içinden çıkardı. Kaza ile ilgili tüm ailenin sağ salim kurtulması tek sevindirici gelişme oldu. Hafif yaralanan ailenin tedavilerinin yapılması için hastaneye götürüldüğü bildirilirken, inşaatta çalışan vatandaş gördüğü manzaraya dair şaşkınlığını dile getirdi. Vatandaş “Çok şükür ölü yok. Yaralılar ama ağır yaralı yok. Buna şükürler olsun bu şekilde yırttılar” diyerek kazanın ucuz atlatıldığını belitti"

UYKULU ARAÇ SÜRMEYİN UYARILARI YAPILIYOR

Uykulu bir şekilde araba sürmenin ne kadar tehlikeli olduğu defalarca dile getirilmişti. Sürücülerin bir anlık uykuya dalması kendilerinin, sevdiklerinin ve başkalarının hayatını kaybetmesi ile sonuçlanabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara - Kırıkkale arası otobüs fiyatlarına zam geldi! Ankara  - Kırıkkale arası ne kadar oldu?

Ankara - Kırıkkale arası otobüs fiyatlarına zam geldi! Ankara - Kırıkkale arası ne kadar oldu?