Ankara Gölbaşında bir kişi göle atlayarak yaşamına son verdi

Akıllara durgunluk veren olayın adresi şehrin ünlü mesire alanlarından Mogan gölü oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde göle giden ve kendini sulara bırakan şahıstan üzücü haber geldi.

Ankara dün gün boyu yaşanan olumsuz hava koşullarına ek olarak istenmeyen olaylara da sahne oldu. Bu olaylardan birisi de Gölbaşı ilçesinde yaşandı. Uzun yıllardır Ankara halkının özellikle yaz aylarında gitmeyi en çok tercih ettiği yerlerden olan Mogan Gölünde tüyler ürperten bir vefat olayı yaşandı.

KENDİNİ SULARA BIRAKTI

Edinilen bilgiye göre saat 22:00 sıralarında Mogan Gölünde bulunan bir şahıs, göl kenarına adım adım ilerledi ve kendisini göle attı. Şahsın kendisini sulara bırakmasından tedirgin olan kişiler durumun olumsuz bir şekilde sonuçlanmaması için emniyet birimlerine haber verdi.

Olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri atlayan şahsı gölde bulabilmek için arama faaliyetlerine başladı. Yapılan aramalar kısa sürede sonuçlanırken sonuç acı oldu. Ekipler göle atlayan şahsın cansız bedenine ulaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bulunan beden gerekli işlemlerin yapılması adına morga götürüldü. Ankara'da geceye damga vuran olay sonrasında vatandaşlar bunun neden olduğunu merak etmeye başladı. Yaşanan olayın ardından alana giden emniyet birimleri şahsın kendi yaşamını neden sonlandırdığı ve bunun bilinçli bir iş mi yoksa bir kaza sonucu mu meydana geldiği sorularını cevaplaması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER