Ankara Gölbaşı'nda Kurban Bayramı hareketliliği yaşandı

Kurban Bayramı, 16 Haziran tarihinde idrak edilmeye başladı. Kurban Bayramı'nda kurban kesecek olan vatandaşlar pazar ziyaretlerini sürdürürken fiyatların düşmesi umuduyla satın alım işini bayramın ilk gününe bırakanlar pazarlarda yoğunluk oluşturdu.

Ankara Gölbaşı'nda Kurban Bayramı hareketliliği yaşandı

İslam alemi 16 - 19 Haziran tarihleri arasında Kurban Bayramı'nı idrak edecek. Kurban Bayramı'nı idrak edecek olan vatandaşlar kurbanlık alımlarına da devam ediyor. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan kurban satış ve kesim merkezinde vatandaşlar kurbanlıklarını kestirmeye ve ucuzladığı umuduyla da satın alım için pazarı ziyaret etmeye devam ediyor.

Konya Yolu üzerinde bulunan kurban pazarında vatandaşların küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklarının kesimi yapılırken zabıta ekipleri tarafından alana yerleştirilen para sayma makinesi ile de muhtemel dolandırıcılık olaylarının önüne geçiliyor.

KURBAN YAKALAMA TİMİ ALANDA NÖBET TUTUYOR

Kurban Bayramı heyecanı yaşayan vatandaşlara namazın ardından Gölbaşı kurban satış ve kesim merkezinde çorba, çay, poğaça, su ikram edildi. Vatandaşların güneşten korunması için çadırlar kurulurken alanda kesim ve satış işlemleri de devam ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda Kurban Bayramı hareketliliği yaşandı

Bayram sonuna kadar kurban almak isteyenleri alanda bekleyen esnaf ise kesim işlemleri için ekiplerin alanda bulunduğu bilgisini verdi. Bu çerçevede Gölbaşı ilçesinde yaşayanlar hem kesim hem de satın alım işleri için Gölbaşı kurban satış ve kesim merkezini ziyaret edebilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER