ANASAYFA Ankara Ankara Halk Ekmek bayramda çalışma saatlerini duyurdu!

Ankara Halk Ekmek bayramda çalışma saatlerini duyurdu!

Ramazan Bayramı'nda kısa bir zaman kala Ankara Halk Ekmek tarafından bugün yapılan açıklamalarda hangi günlerde Başkent market ve halk ekmek satış büfelerinin açık olacağını açıkladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Halk Ekmek bayramda çalışma saatlerini duyurdu!

Bugün Ramazan Bayramı için Ankara Halk Ekmek tarafından yapılan açıklamalara göre bayram dolayısıyla Halk ekmek büfeleri ile Başkent Marketlerin ne zaman açık olacağı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ramazan Bayram tatil süresi içerisinde günlere göre tek tek açıklamalarda bulunuldu.

RAMAZAN BAYRAMI İÇİN ÇALIŞMA TAKVİMİ DUYURULDU!

Ankara Halk Ekmek tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Ramazan Bayramı için çalışma saatlerini şu şekilde duyurdu;

08.04.2024 Pazartesi ile 09.04.2024 Salı günü = ABB Başkent Market dışında tüm Başkent Market Şubelerimiz ve Fabrika satış mağazalarımız ile 423 Halk Ekmek satış büfesi açık olup hizmet verilecektir.

10.04.2024 ile 14.04.2024 tarihleri arasında = (Çarşamba-Pazar günleri arasında) Başkent Marketlerimiz, fabrika satış mağazalarımız ile halk ekmek satış büfelerimiz kapalı olacak, ekmek üretimi ve satışı yapılmayacaktır.

15 Nisan 2024 Pazartesi gününden itibaren = Tüm Başkent Market Şubelerimiz, fabrika satış mağazalarımız ile halk ekmek satış büfelerimiz halkımıza aynı şekilde hizmet verecektir.

Yapılan bu açıklamalar ile birlikte Halk ekmek büfeleri ile Başkent Market üzerinden alışveriş yapmak isteyen kişilerin çalışma saatlerin uygun olarak hareket edebileceği duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediyesi sağlık kuruluşlarında yüzde 50 indirimli Sağlık Kartını duyurdu!

Çankaya Belediyesi sağlık kuruluşlarında yüzde 50 indirimli Sağlık Kartını duyurdu!