Ankara Halk Ekmek Ramazan Pidesi satış fiyatını duyurdu!

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber Ramazan pidesi satış fiyatları da merak konusu oldu. Ramazan pidesinin Ankara'da satılacağı rakam belli olurken bir açıklamada Ankara Halk Ekmek'ten geldi. Ankara Halk Ekmek bu yıl kentte Ramazan pidesini kaç TL'den satacağını açıkladı.

Ankara Halk Ekmek Ramazan Pidesi satış fiyatını duyurdu!

Ramazan ayının temsilcilerinden olan Ramazan pidesinin üretimi için fırınlardaki hummalı mesai başladı. Ramazan ayına geri sayım başlarken iftarda alınmak için sırasına girilen Ramazan pidesinin bu yıl kaç TL'den satılacağı merak edildi. Ramazan pidesinin satış fiyatı pek çok ilde belli oldu. Son olarak Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 250 gram pidenin satış fiyatını duyurdu.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı tarafından Ramazan pidesinin Ankara'daki satış fiyatının 250 gram için 15 lira olduğu bildirilmişti. Söz konusu açıklamanın ardından merakla beklenen Ankara Halk Ekmek açıklaması da geldi. Ankara Halk Ekmek, 2024 yılı Ramazan ayında satacağı pidenim gramajını ve satış fiyatını da duyurmuş oldu.

ANKARA HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU

On bir ayın sultanı olarak bilinen Ramazan ayı için İslam aleminin geri sayımı başladı. Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala Ramazan ayına özel satışa sunulacak olan pidenin gramaj fiyatı açıklanmaya başladı. Ankara Halk Ekmek tarafından yapılan resmi açıklamada ‘’300 gram Ramazan pidesini 10 TL' den satışa sunuyoruz.

Ankara Halk Ekmek Ramazan Pidesi satış fiyatını duyurdu!

Ramazan pidemiz, 5 Mart 2024 Salı gününden itibaren Başkent Market Şubelerimiz ile Fabrika Satış Mağazalarımızda satışta olacak. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' ifadelerine yer verildi.

Ankara Halk Ekmek Ramazan Pidesi satış fiyatını duyurdu! - Resim : 2

Ankara'da 250 gramı 15 liradan satılacak olan Ramazan pidesi, Ankara Halk Ekmek'te 300 gramı 10 TL'den satışa sunulacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER