Ankara Halk Ekmek'ten yapılan açıklama çölyak hastalarının yüzünü güldürdü!

Ankara Halk Ekmek, çölyak hastalarını sevindiren haberi duyurdu. Artık Başkent Market'te bulunan Halk Ekmek raflarında glütensiz kahvaltılık gevrek bulunuyor.

Ankara Halk Ekmek'ten yapılan açıklama çölyak hastalarının yüzünü güldürdü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek Fabrikası, bu sefer de çölyak hastalarına yönelik bir adım attı. Glütensiz ürünler, Halk Ekmek raflarında bir bir yer alıyor.

Daha önce 5 adet glütensiz ürünü raflarına alan Halk Ekmek, bu sayıyı 21'e yükseltti. Son olarak fabrika, glütensiz kahvaltılık gevrek üretti.

ÇÖLYAK HASTALARI VE GLÜTEN İNTÖLERANSI OLANLAR UNUTULMADI

Ankara Halk Ekmek'ten yapılan açıklama çölyak hastalarının yüzünü güldürdü!

Çölyak hastaları ve glüten intöleransı olan bireyler, ABB Halk Ekmek Fabrikası tarafından unutulmuyor.

Ankara Halk Ekmek tarafından yapılan açıklamada, glütensiz ürünlerin, Ankara Halk Ekmek Fabrikası tarafından uygun fiyatlarla Başkentlilere ve “https://www.baskentmarket.com.tr/kategori/glutensiz-mamuller” sitesi üzerinden de 81 kente ulaştırıldığı belirtilerek, glütensiz kahvaltılık gevrek üretildiği bildirildi.

HER AY GLÜTENSİZ KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR

Ankara Halk Ekmek'ten yapılan açıklama çölyak hastalarının yüzünü güldürdü! - Resim : 2

Halk Ekmek Fabrikası, 2022 yılında Dünya Çölyak Günü’nde Ankara’daki iki ayrı çölyak derneği ile koordineli biçimde fabrika yemekhanesinde her yaştan 200 kişinin katılımıyla “Glütensiz Kahvaltı” etkinliği gerçekleştirmeye başladı ve her ay kahvaltı etkinliklerine devam ediyor.

Kahvaltıları ayda 1 pazar günü Başkent Market GİMAT Şubesi’nde gerçekleşiyor. Kahvaltı etkinliğine katılmak isteyenler, Halk Ekmek Fabrikası'nın sosyal medya hesabı üzerinden detaylı bilgiye ulaşıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER