Ankara için gece saatlerinden itibaren sağanak yağış uyarısı yapıldı

Başkent Ankara Mayıs ayının büyük bir kısmında yağışlara sahne oldu. Neredeyse her yağışta şehrin bir çok yerinin sular altında kaldığı Ankara'da gelen her uyarı insanların daha fazla dikkatini çekmeye başladı.

Ankara için gece saatlerinden itibaren sağanak yağış uyarısı yapıldı

Ankara yeni bir haftaya daha yağışların gölgesinde giriyor. Şehrin yağışı en fazla alan bölgeleri olan merkez ilçelerinde insanlar belediye yönetimi ve valilikten gelen mesajları daha da dikkatli bir şekilde incelemeye başladı.

YAĞMUR ANKARA'YI ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR

Bardaktan boşalırcasına yağan yağmurlar yağışlara hasret kalan Ankara halkı tarafından memnuniyetle karşılanmış fakat istenmeyen görüntüler oluşturmuştu. Uzun bir süredir bekledikleri yağmurlara kavuşan başkentliler bu seferde yağmurun getirdiği olumsuzluklar ile baş başa kalmıştı. Bu nedenle Ankara halkı yağmurlardan aldığı derslerle şehir için yapılan uyarılara daha fazla kulak veriyor.

Ankara için gece saatlerinden itibaren sağanak yağış uyarısı yapıldı

YAĞIŞLAR İÇİN GECE SAATLERİ GÖSTERİLDİ

Bu kapsamda ABB vatandaşları bu geceden başlaması beklenen yağışa karşı uyardı. Uyarı paylaşımında “Meteoroloji'den yapılan açıklamada bugün gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle teyakkuz hâlinde olup; vatandaşlarımızın da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını rica ederiz”

EKİPLER TEYAKKUZDA

ABB ve ilçe belediyeleri yağışlardan dolayı oluşabilecek istenmeyen durumlara karşı hazır bekliyor. Ekiplerin hızlıca müdahale etmesi sorununun büyümemesi adına önemli rol oynuyor.

SONRAKİ HABER