ANASAYFA Ankara Ankara İl Jandarma Komutanlığı açıkladı! Başkentte araması bulunan 192 kişi yakalandı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı açıkladı! Başkentte araması bulunan 192 kişi yakalandı

Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği denetim, operasyon ve uygulamalara ilişkin raporlar kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 192 kişinin yakalandığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara İl Jandarma Komutanlığı açıkladı! Başkentte araması bulunan 192 kişi yakalandı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı açıkladı! Başkentte araması bulunan 192 kişi yakalandı - Türkiye'de güvenlik güçlerinin çalışmaları kesintisiz olarak devam ediyor. 7 gün 24 saat esasıyla çalışan güvenlik güçleri, 81 ilde güvenlik, huzur ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Başkent Ankara'da da güvenlik ve huzur için yapılan operasyonlar devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışmalarına devam ederken Ankara'da da haftalık asayiş raporu paylaşıldı.

ANKARA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ AÇIKLADI

Başkent Ankara'da 10 - 17 Temmuz tarihleri arasında suçun önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında yapılan denetimlere ilişkin rapor paylaşıldı. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bahsi geçen tarihlerde yol kontrol noktalarında ve jandarma asayiş timlerince yapılan devriyelerde çeşitli suçlardan aranan 192 kişinin yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

jandarma-anakra.jpg

ANKARA'DA ARANAN 192 ŞÜPHELİ JANDARMA EKİPLERİNCE YAKALANDI

Jandarma suç araştırma timlerince (JASAT) Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak ve Sincan ilçelerindeki 14 hırsızlık olayı aydınlatıldı. JASAT tarafından yakalanan 9 şüpheliden 5'i, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

SİGARA KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU DÜZENLENDİ

Öte yandan Çubuk ve Gölbaşı ilçelerinde 4 kişinin kaçak sigara üretimi yaptığı bilgisi üzerine belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda ise 2 elektrikli sigara sarma makinası, 49 paketlerinden ayrılmış bandrol, 224 bin 800 boş makaron, 429 bin 480 dolu makaron, 10 kilogram kıyılmış tütün, 65 kilogram kıyılmış sarmalık tütün ve 78 bin boş sigara paketi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç piyasasında son durum! En ucuz 10 elektrikli otomobil listelendi

Araç piyasasında son durum! En ucuz 10 elektrikli otomobil listelendi