Ankara ile Erbil arasındaki direkt uçak seferleri artırılıyor!

Ankara ile Erbil arasındaki direkt uçuş sayısı artıyor. Ajet tarafından alınan kararla Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Erbil'e direkt uçuş seferleri düzenleneceği duyuruldu.

Ankara ile Erbil arasındaki direkt uçak seferleri artırılıyor!

Esenboğa Havalimanıile Erbil arasında gerçekleştirilen direkt uçuşların sayısı arttırılıyor. Ajet tarafından alınan kararla haftada 2 gün, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere yeni seferler 26 Ekim tarihi itibariyle başlayacak.

ANKARA İLE ERBİL ARASINDAKİ YENİ SEFERLER 26 EKİM'DE BAŞLAYACAK!

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Erbil'e perşembe ve pazar olmak üzere haftanın 2 günü düzenlenecek seferlerin biletleri, 79 dolardan başlayan fiyatlarla bugün satışa çıktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, Ankara'yı dünyanın birçok kentine bağlayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Başkentimizi dünyaya bağlamaya devam ediyoruz. Ankara'dan direkt seferlere başlayacağını duyurduğumuz Tiflis, Madrid ve Barselona'nın ardından, şimdi de Irak'ın Erbil kentini uçuş ağımıza katıyoruz. 26 Ekim itibarıyla Ankara-Erbil seferlerimiz haftada 2 frekans olarak gerçekleşecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ankara merkezli uçuşlarımıza yenilerini ekleyerek bölgemizin doğal, kültürel ve tarihi potansiyeline uluslararası değer katmaya, dünya şehirleriyle başkentimiz arasında yeni hava köprüleri kurmaya devam edeceğiz."

AJet'in filosuna kattığı yeni uçaklarla hizmet kalitesini yükselttiğine dikkati çeken Sarp, "Yakın dönemde filomuza kattığımız fabrika çıkışlı 4 yeni Boeing 737-8 MAX uçağımız, misafirlerimize daha iyi bir deneyim sunan yüzde 100 yerli üretim yeni nesil miligram koltuklarımız ve uçuş ağımıza kattığımız yeni rotalarımızla her geçen gün daha da güçleniyoruz." ifadelerini kullandı.

İki ülke arasında yeni uçuşların başlamasıyla birlikte direkt seferlerin sayısı arttırılmış olacak. Yeni seferler 26 Ekim tarihi itibariyle başlayacak ve bilet fiyatı 79 dolar olarak uygulanacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER