Ankara ile Konya hattında YHT seferlerinin artırıldığı bildirildi!

Ankara ile Konya arasında hizmet veren Yüksek Hızlı Tren hattı hakkında yeni bir açıklamaya yer verildi. Ankara ile Konya arası hızlı tren seferlerinin Şebiarus törenleri nedeniyle artırıldığı bildirildi.

Ankara ile Konya hattında YHT seferlerinin artırıldığı bildirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatları hakkında bir son dakika açıklamasına yer verildi. Bakanlık tarafından yapılan açıklama ile ili şehir arasındaki YHT seferlerinin artırıldığını duyurdu.

Bakanlık Şebiarus törenlerine dikkati çekerek Yüksek Hızlı Tren seferleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısıyla Ankara - Konya ve Konya - Ankara hattında ek YHT seferleri düzenledi.

ŞEBİARUS TÖRENLERİ DOLAYISIYLA ANKARA - KONYA HATTINDA YHT SEFERLERİ ARTIRILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Konya'da düzenlenecek Şebiarus törenlerine gitmek isteyen vatandaşların YHT'yi tercih etmesi sebebiyle yoğunluk yaşandığı belirtildi. Bu çerçevede Ankara ve Konya arasında YHT seferlerinin artırıldığı bildirildi.

Ankara ile Konya hattında YHT seferlerinin artırıldığı bildirildi!

Bakanlık konuyla ilgili yaptığı açıklamada17 Aralık Pazar günü ek YHT'lerin Ankara'dan Konya'ya saat 14.30'da, Konya'dan Ankara'ya saat 23.10'da hareket edeceğini duyurdu.Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, ek seferlerle 966 kişilik ek koltuk kapasitesi sağlanacağı vurgulandı. Bu kapsamda yaşanması beklenen yoğunluk nedeniyle 17 Aralık Pazar günü ek seferler düzenleneceği bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER