ANASAYFA Ankara Ankara Keçiören'de bakkal yangını!

Ankara Keçiören'de bakkal yangını!

Gece saatlerinde çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. 3 katlı bir binada çıkan bakkal yangını ekipler tarafından söndürüldü.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Keçiören'de bakkal yangını!

Günlük hayatta binaların çok sık olması ve nüfus yoğunluğunun merkezi yerlerde artması yangının bir facia olmasına davet çıkarıyor. Ufak bir alevin kısa sürede yangına dönüşmesi telafisi zor sonuçlar doğuruyor.

GECE SAATİNDE BAKKAL YANGINI

Bu nedenle vatandaşları tedirgin eden yangın haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın Keçiören ilçesinde çıkan yangın gece saatlerinde vatandaşların korku dolu bir şekilde sokaklara dökülmesine sebep oldu. Söz konusu yangın 3 katlı bir binanın giriş katında bulunan bakkalda meydana geldi.

Bu gelişme sonrasında yangına tanık olan vatandaşlar ve bina sakinleri korkulu bir şekilde dışarı çıktı ve ekiplere haber verdi. Olay yerine yangını söndürmek için itfaiye ekipleri geldi. Polisler ve sağlık çalışanları da alanda hazır bulundu. Çıkış nedeni belli olmayan yangın ekiplerin çalışması ile başarılı ve etkili bir şekilde kötü bir sonuca neden olmadan söndürüldü.

CAN KAYBI YAŞAMADI

Yangınından geriye üst katlardaki dairelerde daha az olmak üzere bakkalda maddi hasar ile sonuçlandı. Mahalle sakinlerinin korkulu bir şekilde takip ettiği yangına dair polis ekiplerinin kısa sürede soruşturmasını tamamlaması bekleniyor. Benzer yangın olaylarının yaşanmaması adına vatandaşların ev ve iş yerlerde tüm kontrolleri yaptırdığına emin olması gerekiyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulundu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulundu