Ankara Keçiören'de kaçan kurbanlık koyun kameralara yakalandı

Kurban Bayramı'nın idrak edildiği bugün, kaçan kurbanlıklar da vatandaşların kameralarına yansımaya devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kaçan kurbanlık koyun kameralara yansıdı.

16 Haziran tarihinde Kurban Bayramı idrak edilmeye başlandı. Kurban Bayramı'nda kaçan kurbanlıklar kameralara yansımaya devam ederken Başkentten de görüntüler gelmeye başladı. Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban kesim alanlarında yoğunluk oluştu. Bayram namazının ardından belediyelere ait kurban kesim alanlarına giden vatandaşlar, kurbanlıklarını kestirmek için sıra bekledi.

Kurbanlığı almak için son günü bekleyen vatandaşlarla satıcılar arasında pazarlıklar yaşandı. Kurbanlıkların hepsini elden çıkarmak isteyen satıcılar, bayramın ilk gününde pazarlıkların daha sıkı geçtiğini belirtirken kaçan kurbanlık haberleri de basına yansımaya başladı. Ankara'da da kaçan bir kurbanlık koyunun sokakta dolaştığı görüldü.

BAŞKENTTE KAÇAN KURBANLIK KOYUN GÖRÜNTÜLENDİ

Ankara'da kesim için hazırlanırken kaçan kurbanlık koyun, çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde kaçan kurbanlık koyun kameralara yakalandı. Keçiören Esertepe Mahallesi'nde kesim için hazırlanan koyun bir anda sahiplerinin elinden kurtularak kaçmaya başladı.

KAÇAN KURBANLIK KOYUN SOKAKLARI DOLAŞTI

Ana yolda koşan kurbanlık, çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi. Kaçan kurbanlık koyunun sahibine ulaştırılıp ulaştırılmadığı merak edilirken cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler ise yüzleri gülümsetti.

SONRAKİ HABER