Ankara Keçiören'de korkutan kaza! Sürücü ağır yaralandı

Etlik mahallesinde yaşanan kazada bir sürücü gece saatlerinde aracının kontrolünü kaybetti ve ağaca çarptı. Bölgede bulunan güvenlik kameralarına yansıyan görüntü kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Araç kullanırken bir anlık yapılan hatanın ağır bedelleri olabileceğini hatırlatan kazanın adresi Ankara'nın Keçiören ilçesi oldu. İlçenin bilindik mahallelerinden Etlik'te yaşanan kazada bir şahsın yolda giderken aracının kontrolünü bir anda kaybettiği öğrenildi.

ARACIN KONTROLÜNÜ KAYBETMESİ SONUCU AĞACA ÇARPTI

Henüz hangi sebepten aracının kontrolünü kaybettiği bilinmeyen sürücü ise kazanın şiddeti ile ağır yaralandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde yaşandığı öğrenilen kazanın şiddeti ile araçtan kopan parçalar etrafa saçıldı. Şahsın yolun ortasındaki bir ağaca sert bir şekilde çarptığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi.

Ankara Keçiören'de korkutan kaza! Sürücü ağır yaralandı

Olayı duymalarının ardından hemen kaza alanına koşan mahalle sakinleri ise araç sürücüsünün metrelerde uzağa savrulduğunu gördü. Ağır yaralı sürücü olayın hemen ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ile hastaneye götürüldü. Ağır yaralı sürücünün tedavisinin yapılmasının ardından ifadesinin alınması ve kazaya neyin sebebiyet verdiğinin net bir şekilde ortaya konulması bekleniyor.

OLAYIN AYDINLATILMASI BEKLENİYOR

Emniyet birimlerinin araştırmasını tamamlaması beklenirken, ağır yaralanan sürücünün yakınları ise kazayı haber alır almaz hastaneye koştu. Hasta yakınlarının tek temennisi bir an önce şahsın tedavisinin tamamlaması ve sağlığına kavuşması oldu.