Ankara Keçiören'de rahatça yapılan hırsızlık pes dedirtti

Başkentte yaşanan hırsızlık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Keçiören ilçesinde yaşanan olay güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

İşletmelerin gün içinde karşılaşmaktan en çok korktukları ve rahatsızlık duydukları olaylar arasında hırsızlık vakaları geliyor. Şahısların dikkat dağıtarak ve gözlerin kendilerinde olmadığı anlarda işledikleri suç durumun ne kadar korkutucu olduğunu gözler önüne seriyor.

YÜZLERCE LİRALIK ZARARA UĞRATTI

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan bir hırsızlık olayı, yaşanmasından çok suç işleyen şahsın fiziksel özellikleri ve rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Bir mağazada yaşanan ve güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda orta yaşlı bir erkek vatandaşının dükkanın önündeki eşyaları korku duymadan alıp oradan uzaklaştığı görüldü.

Ankara Keçiören'de rahatça yapılan hırsızlık pes dedirtti

Gözüne kestirdiği eşyaları alıp dükkandan kaçan şahsın işletmeyi 1500 lira zarara uğrattığı öğrenildi. Söz konusu hırsızlık olayının mağduru olan işletme sahibi paylaştığı görüntüler aracılığıyla esnafların her an teyakkuzda olması gerektiğini belirtti.

DİKKATLİ OLUNMASI GEREKİYOR

Gerek sanal, gerek gerçek ortamda insanlara hayretlik verecek düzeyde hırsızlık vakaları yaşanıyor. Yetkililer hem esnaflara hem de normal vatandaşlara her hangi bir konuda mağduriyet yaşamamaları adına dikkatli olmaları ve karşılarındaki insanlara hızlıca inanmamaları yönünde telkinlerde bulunuyor.

Kaynak: İHA