Ankara Kızılay Metro istasyonuna otomobil düştü!

Ankara'nın ve ülkenin en ünlü yerlerinden olan Kızılay'da bugün sıra dışı bir olay yaşandı. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği bi araç metro istasyonunun girişine düştü.

Ankara Kızılay Metro istasyonuna otomobil düştü!

Başkentin en işlek noktalarından olan Kızılay'da yaşanan bu kaza okuyanları şaşırttı. Kızılay'ın insan sirkülasyonunun en çok olduğu yeri olan metro istasyonunda yaşanan bu kazada her hangi bir can kaybının olmaması en büyük teselli oldu.

Görenin şaşkınlığını gizleyemediği olay 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı metro istasyonunun Sakarya Caddesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre alkol alan bir sürücü yapmaması gerektiği halde direksiyon koltuğuna geçti. Bu kararının bedelini yaptığı kaza ile ödedi.

Ankara Kızılay Metro istasyonuna otomobil düştü!

ARACI İLE METROYA DALDI, MERDİVENLERDE DURDU

Şahıs hakimiyetini kaybettiği aracı ile Sakarya Caddesindeki metronun içine girdi. Merdivenlere kapaklanan araç olduğu yerde kaldı. Olası bir faciaya ramak kala yaşanan olay esnasında çevredeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşandı.

Kazadan sonra aracın yanına giden vatandaşlar sürücünün sağlık durumunu kontrol etti. Olay yerine gelen polislerde şahsın bu kazayı nasıl yaptığını araştırmaya başladı.

OTOMOBİL KALDIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Düşen otomobilin yaşattığı şokun ardından olay yerine gelen çekici otomobili kaldığı yerden çıkardı. Yaşanan olay ile ilgili polis ekiplerinin yaptığı inceleme ve soruşturma sonrası sürücüye ciddi bir ceza kesilmesi bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER