Ankara Kızılcahamam'da karavan yangını!

Başkent halkı yaz aylarında yangın haberleri duymaya devam ediyor. Bölgesel yangın haberleri gelmesi kadar farklı yangın olayları da yaşanıyor.

Konu ile ilgili olarak bir örnekte Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinden geldi. Edinilen bilgiye göre Çamlıdere ilçesinde bulunan kamp alanına gitmekte olan bir karavan yolda bir anda alev aldı. Aracın alev alması ile büyük panik yaşayan vatandaşlar hızlıca arabadan ulaştı.

YANGIN KISA SÜREDE ARABAYI KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ

Hangi nedenden çıktığı belli olmayan yangında her hangi bir can kaybı ya da yaralanma vakası bildirilmedi. O esnada oradan geçen vatandaşlarda endişeli gözler ile alev topuna dönen karavanı seyretti.

Kendilerine seyir halindeyken bir anda yanmaya başlayan bir karavan ihbarı gelen itfaiye ekipleri aracın çevreye zarar vermemesi için söndürme işlemine başladı. Siyah bulutların gökyüzüne ulaştığı karavan yangını itfaiye ekipleri tarafından kısa süre içerisinde söndürüldü. Yangın sonrası ise karavanın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ İNCELEME SONRASI BELLİ OLACAK

Söz konusu arabanın hangi sebepten dolayı yandığı ekiplerin yapacağı inceleme sonucu belli olacak. Bir anda yanan arabalarda genelde teknik arıza sorununa rastlanmasından dolayı benzer bir durumun burada da yaşanmış olabileceği düşünülüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER