ANASAYFA Ankara Ankara Mamak'ta 15 yaşındaki kız köpek saldırısına uğradı!

Ankara Mamak'ta 15 yaşındaki kız köpek saldırısına uğradı!

Ankara'da son zamanlarda sık yaşanan ve ülke gündemine oturan köpek saldırısı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Mamak ilçesinde yaşanan olayda bir kız çocuğunun yaşadığı saldırı sonrasındaki panik kameralara yansıdı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

ANKARA İHA - Son günlerde Ankara gündeminin ilk sıralarında yer almaya devam eden köpek saldırısı olayları büyük tepki çekmeye devam ediyor. Yetkililerden önlem almaları için gerekli çağrılarda bulunan aileler kendileri ve çocukları için endişe duyduklarını belirtiyor.

MAMAK'TA KORKU DOLU ANLAR

Başı boş köpek saldırıları hakkında toplum genelinde tartışmalar devam ederken, bir haber daha geldi. Mamak ilçesinde 15 yaşındaki bir kız çocuğunun babaannesine giderken köpek saldırısına uğradığı öğrenildi. Kanlar içinde kalan kızın korku dolu anları cep telefonu ile kaydedildi. 6 köpek tarafından saldırıya uğrayan genç kız hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. 

Tedavi altına alınan kızın kuduz aşısı olduğu belirtilirken kızlarının ölümden döndüğünü ifade eden acılı anne “Benim çocuğum gerçekten çok merhametli bir çocuktu. Akşam yemeklerimizden arta kalanları kaplara koyup sokak hayvanlarına indirelim, anne ne yiyorlar diye düşünen bir çocuktu ama şimdi çocuk o tramvayla günlerini geçiriyor. Ben nasıl okula gideceğim diye düşünüyor” dedi.

“KORKMADAN SOKAKTA YÜRÜMEK İSTİYORUZ”

Bu olayın peşini bırakmayacağını söyleyen genç kızın annesi “Bizim sokaklarda gerçekte güvenli bir şekilde bunun bize artık garantisini vermelerini istiyorum. Güvenli bir şekilde sokakta korkmadan yürümek istiyoruz biz” şeklinde konuştu.

Başıboş köpek saldırıları konusunda Ankara'da ve ülkede atılacak adımlar merak ediliyor. Kamuoyundaki ortak kanı bu konu hakkında bir şekilde önlem alınması şeklinde oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi çevre temizliği yapmaya devam ediyor

Keçiören Belediyesi çevre temizliği yapmaya devam ediyor