Ankara Mamak'ta cansız erkek bedeni bulundu

Başkentte gündüz gözüne kan donduran bir gelişme daha yaşandı. Mamak'ta bir gecekonduda bir kişinin ölü vücuduna ulaşıldı.

Şehirde yaşanan adli vakalara bir yenisi daha eklendi. Mamak ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ege mahallesine giden ekipler bir gecekonduda erkek cesedi ile karşılaştı.

Olayı ilk ihbar eden şahsı gören kişiler oldu. Edinilen bilgiye göre atıl durumda bulunan bir gecekondu içinde bir erkeğin yattığı görüldü. Şahsın hareketsiz bir şekilde yatıyor oluşu görgü tanıklarında bir kuşku oluşmasına neden oldu.

EKİPLER OLAY YERİNE ÇAĞRILDI

Durumu ilgililere bildiren şahıslar polislere bir erkeğin boşta duran gecekondu içinde hareketsiz yatmasından şüphe duyduklarını belirtti. İhbar üzerine söz konusu binaya gelen polis ve sağlık ekipleri evde yatan şahsın hayatını kaybetmiş bir erkek olduğunu gördü.

39 yaşında olduğu ifade edilen erkeğin hangi nedenle hayatını kaybettiğinin belli olması için adli tıpa götürüldü. Polis ekipleri de olayın bir cinayet mi yoksa şahsın kendi hayatına kendisinin mi son verdiğinin belli olduğunun öğrenilmesi için soruşturma başlattı.

KORKU DOLU ANLAR

Ege mahallesi sakinleri yaşadıkları yerde olan bu durumu tedirginlikle takip etti. Gecekondunun olduğu yerde ikamet eden vatandaşlarda olayı meraklı gözlerle izledi. Cansız beden ve olaya dair soruşturmanın kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER