Ankara Mamak'ta gürültü kavgasında 3 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı

Gürültü sebebiyle ülke genelinde yaşanan ve sonu ölümle biten komşu kavgalarının sıklaşması akıllarda soru işareti oluşturmuştu. Komşular arasında yaşanan ve silahların konuştuğu kavgaların arasına bir yenisi daha eklendi.

Yeşilbayır Mahallesi'nde yaşanan ve giderek büyüyen tartışmanın sebebi gürültü oldu. Komşular arasında yaşanan ve daha önce de benzer sebeple yaşanan tartışmanın sonu bu sefer kötü bitti.

ÇIKAN KAVGADA 3 KİŞİ YARALANDI

Taraflar arasında bir kez daha gürültü yapma sebebi ile çıkan tartışma alevlendi ve kavgaya dönüşmüştü. Tartışmanın taraflarından birisinin arkadaşı ise kavga eden arkadaşına yardım etmek için tüfekle karşı tarafa ateş etmek istemiş ve silahlı şahıs çıkan tartışma esnasında tüfekle yanlışlıkla kendi arkadaşını vurmuştu. Söz konusu şahıs tartışmanın içinde yer alan 2 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu.

Sonu ölümle bitmesinin ucundan dönen kavgada yaşanan olayın ardından kavganın yaşandığı yere gelen polis ekipleri tüfekle kendi arkadaşı dahil toplamda 3 kişiyi yaralayan şahsı ilçe emniyet müdürlüğüne götürmüştü. Olayın ardından alınan yeni haberde ise 3 kişiyi yaralayan şahsın tutuklanarak ceza evine gönderildiği öğrenildi.

Çıkan kavgada tüfek ile yaralanan 3 kişinin de durumlarının gayet iyi olması yaralıların yakınların yüreklerine su serpti. Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan bu olayın ardından akıllara tekrar binada yaşama kuralları geldi.

BİNA HUZURUNU KAÇIRANA CEZA VAR

Kanunlar ile de belirtilmiş esaslarda komşuların birbirini rahatsız edemeyeceğinin net bir şekilde belirtildiği biliniyor. Bu hususlara uymayan ve apartman huzurunu kaçıracak şekilde hareketlerde bulunan şahıslara kanunlar çerçevesinde cezai yaptırım uygulanıyor.