Ankara Mamak'ta sokak köpeklerinden kaçan kadına araba çarptı

Başıboş sokak köpeklerine ilişkin tartışmalar devam ediyor. Sokak köpekleri ile ilgili olarak yaşanan tartışmalar sosyal medya platformlarına kadar uzanırken Ankara Mamak'ta başıboş sokak köpeklerinden kaçan bir kadına da araba çarptığı öğrenildi.

Sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Sokak hayvanları ile ilgili olarak bir düzenleme beklenirken Ankara'nın Mamak ilçesinde başıboş sokak köpeklerinden kaçan bir kadına otomobil çarptığı öğrenildi.

Ankara’nın Mamak ilçesinde sahipsiz sokak köpeklerinden kaçan kadına araba çarpma anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerin basına servis edilmesi ile beraber başıboş sokak köpeği tartışması yeniden alevlendi.

ANKARA’DA SAHİPSİZ SOKAK KÖPEKLERİNDEN KAÇAN KADINA ARABA ÇARPMA ANI KAMERADA

Mamak ilçesi Fahri Korutürk Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi’nde kaldırımda yürüyen kadın, sahipsiz sokak köpeklerinin üzerine doğru gelmesi ile beraber yola atladı. O sırada hareket halinde olan otomobil ise kadına çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken o anlar çevredeki dükkanların güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşanan olayın ardından köpeklerin toplatılmasını isteyenler ise hayvanseverler arasında yeniden tartışma yaşanırken hükümetin sahipsiz sokak köpekleri konusunda yağacağı düzenleme bir kez daha gündeme geldi. Gelişmeler takip ediliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER