ANASAYFA Ankara Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'daki konser programları büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Ankara'da düzenlenen konserler vatandaşların gündeminde yer alırken Manga konserinin duyurulması ile beraber detaylar da merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da düzenlenen etkinlikler takip edilenler arasında yer alıyor. Ankara'da belediyeler tarafından konser duyuruları yapılmaya devam ederken kentte yeni bir konser programı daha duyuruldu. Yeni duyuru bu kez Sincan Belediyesinden geldi. Sincan Belediyesi tarafından yapılan duyuruda kentte Manga konserine imza atılacağı ifade edilirken Manga hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

Bu kapsamda ''Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Manga konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA MANGA KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA? ANKARA MANGA KONSERİ BEDAVA MI?

Sincan Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Manga konserinin detayları belli oldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, uzun süredir üzerine çalışılan prestij projesi Sincan Park'ın açılışını Manga konseri ile taçlandıracaklarını ifade etti.

Yenikent'te bulunan Sincan Park'ta düzenlenecek olan konserin 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacağı öğrenildi. Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Manga konserinin de ücretsiz olacağı duyuruldu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konseri düzenleyecek

Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konseri düzenleyecek