ANASAYFA Ankara Ankara metrosunda bir şahıs raylara düşerek ağır yaralandı

Ankara metrosunda bir şahıs raylara düşerek ağır yaralandı

Ankara metrosunda zaman zaman ulaşım aksaklıkları meydana gelebiliyor. Son dönemde artan intihar girişimlerinin ardından metronun güvenliği ile ilgili pek çok soru işareti doğarken bugün bir kişinin raylara düşerek ağır yaralandığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara metrosunda bir şahıs raylara düşerek ağır yaralandı

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara metrosundan bir son dakika haberi geldi. Metro seferlerinde yaşanan kısa süreli gecikmenin ardından vatandaşlar durumun nedenini araştırırken bir kişinin raylara düştüğü öğrenildi. 

Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre Kızılay Metro İstasyonunda bir vatandaşın raylara düştüğü öğrenildi. Raylara düşen vatandaşın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşılırken henüz sağlık durumunun nasıl olduğu da bilinmiyor. 

ANKARA METROSUNDA BİR VATANDAŞ RAYLARA DÜŞTÜ

Ankara metrosu Kızılay İstasyonunda yaşanan olaya ilişkin henüz başka bir bilgiye ulaşılamadı. Raylara düşen kişinin kurtarılması için vatandaşlar hemen yetkililere bilgi verirken olay yerine intikal eden sağlık ekipleri raylara düşerek ağır yaralanan kişiyi hastaneye kaldırdı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öngörülürken detayların da güvenlik güçleri tarafından paylaşılması bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği

Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği