ANASAYFA Ankara Ankara minikler polis ekiplerinden trafik kurallarını öğrendi

Ankara minikler polis ekiplerinden trafik kurallarını öğrendi

Başkentte küçük yaştaki bireylere keyifli anlar yaşatan bir organizasyon gerçekleştirildi. 3-5 yaş grubundaki çocukların trafik kuralları konusunda bilinçlenmeleri sağlandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara minikler polis ekiplerinden trafik kurallarını öğrendi

Ankara'da devlet kurumları dönem dönem ortak iş birliği çalışmaları gerçekleştiriliyor. Sosyal sorumluk teması için bir araya gelen ekipler yüzleri güldüren anlar yaşanmasını sağlıyor.

POLİSLERDEN KÜÇÜKLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Bu kapsamda ABB bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi üyeleri trafik polisleri ile bir araya geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri bir araya geldiği onlarca çocuk ile yakından ilgilenerek onların yol konusunda daha bilinçli olmalarını eğlenceli bir yol ile anlattı.

Eğitmenleri ile bu programa katılan 70 çocuk trafik kurallarını öğrenirken bir yandan da trafik polislerinin kullandıkları ekipmanları yakından inceleme fırsatı buldu.

“İNTERAKTİF ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Bu proje hakkında bilgiler veren engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Meryem Güçkıran bu çalışmanın ilerleyen dönemlerde de tekrar edeceğini vurguladı. Güçkıran “1-7 Mayıs Trafik Haftası ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ile iletişime geçtik. 3-5 yaş aralığında üyelerimize trafik kurallarını eğlenerek öğrenme fırsatı sunduk. İlerleyen süreçte Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi önemli gün ve haftalarda üyelerimize yönelik interaktif çalışmalara devam edecek” dedi.

Küçük yaşta çocukların bu tarz ciddi konuları eğlenceli bir şekilde öğrenmeleri büyük önem taşıyor. Bu konuda kurumlar arası iş birliği sürmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?