Ankara Nallıhan'da yangın çıktı!

Başkent Ankara'nın merkezinde olduğu gibi çevre ilçelerinde de yangın vakaları yaşanıyor. Kırsal alanların yoğunlukta olduğu bu ilçelerde çıkan yangın olumsuz sonuçlar ortaya koyabiliyor.

Ankara Nallıhan'da yangın çıktı!

Yaz aylarının vatandaşlar tarafından heyecanla beklenmesine rağmen bazı istenmeyen durumlarda yaşanıyor. Ufak bir nedenden bile büyük bir alanı etkileyebilecek yangınların çıkması konunun hassasiyetini gözler önüne seriyor.

YANGIN ÇEVREYE DE ETKİ ETTİ

Konu ile ilgili olarak Ankara'nın Nallıhan ilçesinde bir yangın yaşandığı bildirildi. Söz konusu yangın sonucunda samanlık ve atıl durumda bulunan bir değirmenin yandığı ifade edildi. Nallıhan'ın Ömerşeyhler mahallesinde çıkan yangın ilk olarak kullanım dışı olan değirmende başladı. Yangın kısa zaman içerisinde büyüdü ve değirmenin yanındaki samanlığa sıçradı.

Samanlık ve değirmenin kısa sürede yangınlara teslim olması üzerine vatandaşlar alevlerin bir an önce kontrol altına alınması için itfaiye ekiplerine haber verdi.

Ankara Nallıhan'da yangın çıktı!

EKİPLER YANGINI SÖNDÜRDÜ

ABB itfaiyesi ve Nallıhan'daki ekipler birlikte çalışarak yangının daha da büyümesini önledi. Yangın söndürme ve soğutma işlemlerinin ardından alanda oluşan hasar gözler önüne serildi.

İlçe yönetiminden isimlerde yangın yerine gelerek olay hakkında incelemelerde bulundu. Nallıhan'daki bu yangında sadece maddi bir hasar olması tek teselli olarak göze çarptı.

SONRAKİ HABER