Ankara - Niğde otoyolunda İki araç kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var

Gün içinde peş peşe kazaların yaşandığı Ankara'da gün sonu da benzer manzaralar meydana geliyor. Son yaşanan ve facianın eşinden dönülen kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ankara - Niğde otoyolunda İki araç kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var

Ankara çıkışından akşam saatlerinde bir kaza haberi geldi. Söz konusu kazanın meydana geliş şekli ise tüyler ürpertici cinsten oldu.

Edinilen bilgiye göre Ankara'dan Niğde istikametine giden bir otomobil Niğde gişelerinde kaza yaptı. Gölcük mevkiinde meydana gelen kazanın, Niğde'ye giden aracın karşı şeritteki bir araç ile kafa kafaya çarpışması sonucu yaşandığı öğrenildi.

YÜREKLER AĞIZA GELDİ

İki arabanın kafa kafaya birbirine girmesi sonrasında Niğde Gişelerinde korku dolu anlar yaşandı. Kaza sonrasında olaya tanık olan görevli ve vatandaşlar ekiplere haber verdi. Söz konusu kazada 2'si çocuk 5 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Ankara - Niğde otoyolunda İki araç kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var

Neyse ki korkulan olmadı ve yaralıların sağlık durumlarının da iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde ilk mücadeleleri yapılan yaralılar tedavilerinin tamamlanması için hastaneye götürüldü. Söz konusu kaza sonrasında her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Niğde gişelerinde yaşanan bu kaza sonrasında ise olay yerine gelen emniyet birimlerinin soruşturma başlattığı belirtildi.

NEDENİ BİLİNMİYOR

Gittiği istikametten diğer şeride geçerek karşıdan gelen araba ile çarpışan arabanın hangi nedenle bu hatayı yaptığı henüz bilinmiyor. Arıza, dikkat kaybı ya da araç hakimiyetini kaybetme gibi nedenler akıllara gelen bazı sebepler oldular.

SONRAKİ HABER