ANASAYFA Ankara Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ulaşım ücretlerine zam talep etti!

Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ulaşım ücretlerine zam talep etti!

Artan akaryakıt fiyatlarının ardından esnaftan zam talepleri peş peşe geldi. Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ulaşım ücretlerinde değişikliğe gidilmesini talep etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ulaşım ücretlerine zam talep etti!

Bu sene akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından halk otobüsleri için esnaftan talepler de gelmeye başladı. Yapılan açıklamalara göre Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ulaşım ücretlerinde değişikliğe gidilmesi konusunda taleplerini iletti. Buna göre gelir ve gider hesaplamaları yapıldığında fiyatlarda bir artış olması gerektiğini vurguladılar.

ANKARA HALK OTOBÜSLERİ ESNAF ODASI FİYATLARDA DEĞİŞİKLİK TALEP ETTİ!

Konu ile ilgili oda yaptığı açıklamada "Biniş maliyeti 25 TL, biniş geliri 7 TL olan sistemin yürütülmesi mümkün değildir. Gelen zamlar sadece akaryakıt üzerinden değerlendirilmemeli, tüm gider kalemlerindeki zamlar göz önüne alınmalıdır" ifadelerine yer verdi.

Talebin iletilmesinin ardından fiyatlarda herhangi bir değişikliğin yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin merak edilenler de artmaya başladı. Bu kapsamda daha önce de Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazer tarafından da benzer bir talep iletilmişti.

MİNİBÜS ÜCRETLERİNE DE ZAM TALEP EDİLMİŞTİ!

Daha önce Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazer, zam taleplerini Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) ilettiklerini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi'ne zam talebimizi ilettik. Kendileri de bu konuyla ilgili çalışıyorlar. Zam talebimiz yüzde 70 oranında. Tam biniş için 25-26 lira, öğrenci için 15 lira zam talebinde bulunduk. Henüz nihai bir sonuç yok. Görüşme olmadı" demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin evlenen çiftlerin özel günlerinde yanında oluyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin evlenen çiftlerin özel günlerinde yanında oluyor