ANASAYFA Ankara Ankara Panora Avm nerede, nasıl gidilir?

Ankara Panora Avm nerede, nasıl gidilir?

Ankara'daki AVM'lerin adresleri vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Panora AVM'nin nerede olduğunu merak edenlerin araştırmaları devam ederken nasıl ulaşım sağlayacaklarını araştırıyorlar.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Panora Avm nerede, nasıl gidilir?

Ankara Panora Avm nerede, nasıl gidilir? - Başkent Ankara'da sayısız alışveriş merkezi (AVM) yer alıyor. AVM yoğunluğunun olduğu Ankara'da Panora AVM ile ilgili de merak edilenlere yanıt aranıyor. Panora AVM'ye toplu taşıma araçları ve özel araçla nasıl gidildiği sorularına yanıt aranırken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

Ankara'daki AVM'lerin yoğunluğu ile ilgili olarak vatandaşlar sık sık araştırmalar yaparken çeşitli ihtiyaçlarını gidermek isteyenler de bu AVM'lere nasıl gideceklerini sorgulamaya devam ediyorlar. Panora AVM, içerisindeki mağazalarla da pek çok ihtiyaca cevap verirken vatandaşlar, ‘’Panora AVM nerede, metro dolmuş otobüs ve özel araçla nasıl gidilir?'' sorularına yanıt arıyor. 

PANORA AVM NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Panora AVM'ye nasıl gidileceğini merak eden vatandaşlar adres arayışına devam ediyor. Çankaya ilçesinde bulunan Panora alışveriş merkezi 2008 yılında hizmete açılırken her gün sabah saat 10.00 ile akşam saat 22.00'ye kadar hizmet vermektedir. 

Panora alışveriş merkezi Oran, Kudüs Cd. No:3, 06450 Çankaya/Ankara adresinde yer alırken otobüs ile ulaşım için;

135-2 

185-1 

185-7 

301 numaralı hatları tercih edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediyesi parkları yoğun bakıma aldı!

Çankaya Belediyesi parkları yoğun bakıma aldı!