Ankara Polatlı'da bir araç hızlı tren köprüsü ayağına çarptı! 3 ölü 2 yaralı

Polatlı'dan sabah saatlerinde bir kaza haberi geldi. Yaşanan kazada bir arabanın kontrolden çıkması sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Yeni günün ilk saatlerinde Ankara'dan gelen kaza haberi sürüş hakimiyetini kaybetmenin bedelinin neler olacağını gözler önüne serdi. Söz konusu kazada sonucu araç içinde bulunan 5 kişiden üçünün hayatını kaybettiği bildirildi.

POLATLI'DAN ACI HABER

Sabahın erken saatlerinde yaşanan olayın bir aracın Polatlı OSB istikametine giderken yaşandığı öğrenildi. Meydana gelen kazanın ise kontrolden çıkan arabanın o esnada orada bulunan hızlı tren köprüsünün ayağına çarpması sonucu meydana geldiği ifade edildi. Kazanın yaşanmasının ardından o esnada oradan geçen sürücüler olay yerine ekiplerin gelmesi için telefonlarına sarıldı.

Ankara Polatlı'da bir araç hızlı tren köprüsü ayağına çarptı! 3 ölü 2 yaralı

Aldıkları ihbar sonucu olay yerine gelen birimler ise acı manzara ile karşılaştı. Hızlı tren köprüsü ayağına çarpan aracın içerisinde bulunan 3 kişini vefat ettiği görülürken aracın içerisinde bulunan 2 kişinin ağır yaralı olduğu öğrenildi.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Olay yerine gelen ve bulundukları aracın içerisinden Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri yardımı tarafından çıkarılan yaralıların tedavileri sürüyor. Kazanın bütün yönleri ile aydınlatılması adına ise emniyet birimlerinin çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Kısa zaman içinde bu sürecinde tamamlanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER