Ankara Polatlı'da dur uyarılarına aldırmayan şahıs 6 arabaya çarptı!

Ankara'da bir trafik terörü yaşandı. Edinilen bilgiye göre yapılan yol kontrolünde polislerin dur çağrısına aldırış etmeyen şahıs olay yerinden kaçmaya çalıştı ve 6 aracın karıştığı bir kazaya sebep oldu.

Polatlı'da yaşanan zincirleme kaza olayı yürekleri ağıza getirdi. Trafik ekiplerinin rutin olarak gerçekleştirdiği kontrollerde bir kişi denetlemeye girmedi ve kaçtı. Neredeyse büyük bir faciaya sebep olacak şahısın kaçmasının hemen ardından trafikte büyük bir kovalamaca başladı.

2 KİLOMETRE BOYUNCA KAÇTI

Yapılan denetime girmeyi kabul etmeyen şahıs hızlı bir şekilde kontrol noktasından uzaklaşmaya çalıştı. 2 kilometrelik bir mesafe boyunca devam eden sıkı kovalamaca sonunda büyük bir kaza yaşandı. Hızlı ve panik halinde kaçmaya çalışan şahıs bir süre sonra aracının kontrolünü kaybetti ve 6 araca çarparak vatandaşların hayatının tehlikeye atılmasına sebep oldu.

Söz konusu şahıs ise kontrolünü kaybettiği aracın diğer araçlara çarpmasının ardından devrildi ve metrelerce sürüklenmesinin ardından durabildi. Yaşanan tehlikeli anların ardından polislerden kaçmaya çalışan şahıs dahil olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza haberinin ardından olay yerine giden ekiplerin detaylı bir araştırma başlattığı öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kısa sürede asayiş sürecinin tamamlanması ve konu ile ilgili soru işaretlerinin giderilmesi bekleniyor. Kazanın ardından en yakın sağlık noktalarına götürülerek tedavilerine başlanan yaralıların kısa sürede tamamlanması beklenirken ağır yaralı şahsın durumu ile ilgili henüz yeni bir bilgi bulunmuyor.