Ankara Polatlı'da iki otomobil çarpıştı!

Ankara'da yaşanan feci kaza üzücü bir şekilde sonuçlandı. Kazanın duyulması ile olay yerine gelen vatandaşlar yapılan müdahaleleri endişe ile takip etti.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşanan bir trafik kazası istenmeyen bir tablo ortaya koydu. Edinilen bilgiye göre bir otomobil dönüş yapmak isterken başka bir otomobil ile çarpıştı. Yaşanan kazanın sesini duyan ve olaya tanık olan görgü tanıkları hızlıca yardımda bulunmak üzere kaza alanına koştu.

Kaza sonrasında aracın içinde sıkışıp kalan yaralıların kurtarılması için olay yerine itfaiye ve polis ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekiplerinin yaralıları kurtarma çalışmaları vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Dakikalarca süren müdahalenin ardından yaralılar aracın içerisinden çıkarıldı. Polatlı Devlet Hastanesine kaldırılan 4 yaralının tedavileri devam ederken acı haber geldi. Yaralılardan otomobil sürücüsü olan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Vefat haberini alan yakınlar ise hüzne boğuldu. Kazada yaralanan 3 kişinin ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaşanılan ölümlü kazada hangi tarafın ya da iki tarafında aynı anda suçunun olup olmadığı adına soruşturma başlatıldı.

Yapılan soruşturmanın kısa sürede sonuçlanması ve kazanın nedeninin belirlenmesi bekleniyor. Kazada hayatını kaybeden şahısta işlemlerin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER