Ankara Polatlı'da sele kapılan otomobil tarlaya sürüklendi

Başkent Ankara'da etkili olan sağanak yağış, bazı ilçelerde hayatı adeta durma noktasına getirdi. Ankara'da etkili olan sağanak yağışta Polatlı'da bir otomobilin sele kapıldığı öğrenildi.

Ankara Polatlı'da sele kapılan otomobil tarlaya sürüklendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Başkent Ankara'da yerel kuvvetli olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini kaydetmişti. Ankara'da beklenen sağanak yağış öğle saatleri itibariyle etkisini gösterdi. Kentte bir anda etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle pek çok olumsuzluk yaşandı. Yolları ve bazı metro istasyonlarını su basarken araçlar da suların içinde kaldı.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde de etkili olan sağanak yağış sonrasında bir otomobilin sele kapılarak tarlaya sürüklendiği öğrenildi.

POLATLI’DA SELE KAPILAN BIR OTOMOBİL TARLAYA SÜRÜKLENDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatlerinden itibaren Ankara'da il genelinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıklamıştı. Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıların da bulunulduğu sağanak yağış, Polatlı ilçesinde de etkisini gösterdi.

Ankara Polatlı'da sele kapılan otomobil tarlaya sürüklendi

Polatlı'da park halindeki bir otomobil, sel sularına kapılarak tarlaya sürüklendi. Selde tarlaya sürüklenen araç, suların çekilmesiyle ortaya çıktı. Aracın içerisinde sürücü olmadığı bilgisine ulaşıldı. Olayda can kaybı ya da yaralı olmaması da teselli oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER