Ankara Polatlı'da silahlı kavga yaşandı! 1’i ağır 3 kişi yaralı

Bugün Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1'i ağır olmak üzere toplamda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Konuya ilişkin polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Ankara Polatlı'da silahlı kavga yaşandı! 1’i ağır 3 kişi yaralı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bugün silahlı kavga meydana geldi. Yaşanan olaya göre aralarında husumet olan iki kişi arasında çıkan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada 1’i ağır 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

POLATLI'DA YAŞANAN SİLAHLI KAVGADA 1'İ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI!

Konu ile ilgili alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Polatlı ilçesi Turan Caddesi'nde husumetli olan A. N. Ö. ve M. D. karşılaştı. Ardından iki şahıs arasında çıkan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. A. N. Ö., yanındaki tabancayla rasgele ateş etmeye başladı. Kurşunlar M. D.'ye ve cadde üzerinde evlerine gitmekte olan 8 yaşındaki M.D. ve Y.Ç.'ye isabet etti.

Olaya şahit olan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ardından yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla hastaneye sevk etti. Olay yerine yakın olan Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Yunus ekipleri, olay yerinden kaçmaya çalışan A. N. Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı.

Yapılan açıklamalara göre yaralı olarak hastaneye kaldırılan M.D.'nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SONRAKİ HABER