Ankara Sıhhiye’de fırtınalı yağışlardan dolayı bir otomobilin üzerine araç devrildi!

Ankara’da öğle saatlerinden itibaren başlayan gök gürültülü ve fırtınalı sağanak yağışlar sonucu kentte hayat felç oldu. Sıhhiye’de bir otomobilin üzerine ağaç devrilirken birçok yerde de sel ve su baskınları meydana geldi.

Sıhhiye’de fırtınalı yağışlardan dolayı otomobilin üzerine araç devrildi!

Başkent bir kez daha sağanak yağışların etkisi altında kaldı. Öğle saatlerinden itibaren başlayan gök gürültülü ve fırtınalı sağanak yağışlar Ankara’daki hayatı felç etti. Kentin birçok noktasında caddeler sular altında kalırken, su baskını ve altyapı problemleri meydana geldi. Ankara’da öğle saatlerinden sonra başlayan gök gürültülü sağanak yağış, dolu ve fırtına sonucu Çankaya ilçesine bağlı Sıhhiye semtinde bir aracın üzerine ağaç devrildi.

BAŞKENTTE BİRÇOK BÖLGEDE YAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR

Ankara Valiliği sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara’da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini belirtmişti. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü de bu doğrultuda yapılan uyarılarda Ankara’da etkili sağanak yağış beklendiği açıklanmıştı. Ankara’nın birçok bölgesinde de sağanak yağışlar etkisini göstermeye başladı.

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Sıhhıye’de bir otomobilin üzerine fırtınalı yağışlar sonucu ağaç devrildi. Ulus’ta bulunan Gençlik Parkı çevresinde ise yollar göle dönerken o anlar ise çevredekilerin kameralarına yansıdı. Yağışın gün içerisinde etkisini devam ettirmesi öngörülüyor.

Ankaralı vatandaşların meteorolojinin ve valiliğinin uyarılarını takip etmeleri öneriliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER