Ankara Sincan'da arabadan havaya ateş eden şahıslar yakalandı

İnsanların hayatını tehdit eden görüntüler kısa zamanda şehir gündemine oturmuştu. Söz konusu şahısların gerçekleşen operasyon ile yakalandı.

Ankara Sincan'da arabadan havaya ateş eden şahıslar yakalandı

Hangi amaçla yaptıkları bilinmeyen şahıslar araçlarının içinden silahla havaya ateş açmışlardı. Çok rahat oldukları gözlemlenen şahıslar pes dedirtmişti. Çevredeki vatandaşların korku ve endişe ile takip ettikleri olay sonrasında şahıslar hiç bir olay olmamış gibi yollarına devam etmişti.

EKİPLER ŞAHISLARI YAKALADI

Görüntülerin sosyal medyada yayılması ve polis ekiplerinin durumdan haberdar edilmesi üzerine magandaların yakalanması için ekipler harekete geçme kararı aldı. Gerçekleşen operasyon öncesi şahısların kaldıkları evler belirlendi.

Yaşadıkları yerler tespit edilen şehir magandaları polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. İlk olarak adli işlemleri yapılmak üzere adliyeye götürülen şahısların akıbetleri merak konusu oldu. İnsanların canını tehlikeye atan ve yerleşim yerinde ateşli silah kullanan şahısların en ağır şekilde cezalandırılması bekleniyor.

İNSANLAR HAYATTAN KOPARILIYOR

Akşam saatlerinde Sincan'da gerçekleşen olayın can kaybı olmadan sonuçlanması en büyük teselli oldu. Ülkemizde dahil olmak üzere dünyanın genelinde her sene çok sayıda insan başkalarının keyfi bir şekilde yaptığı ateşleme sonucu hayatını kaybediyor.

SONRAKİ HABER