Ankara Sincan'da bir kadının evinde cansız bedeni bulundu

Kadın cinayetleri konusunda çok kötü bir karneye sahip olan Türkiye'de bilanço ağırlaşıyor. Son olarak Sincan'da genç bir kadının daha hayattan koparıldığı öğrenildi.

Ankara Sincan'da bir kadının evinde cansız bedeni bulundu

Konu ile ilgili bir çok defa acı tecrübeler yaşanan ve henüz hayatının en güzel çağlarında olan insanların katledildiği Türkiye'de bir vaka haberi de Sincan'dan geldi.

Edinilen bilgiye göre Sincan ilçesi Atatürk mahallesinde 30 yaşında bir kadın katledildi. Kadından bir süredir haber alınmaması üzerinde komşuları tedirgin oldu ve polislere eve gelmeleri için çağrıda bulundu.

SIRTINDAN BIÇAKLANARAK KATLEDİLDİ

İhbar üzerine söz konusu binaya gelen polis ekipleri komşuların kadına ulaşılmadığı yönünde söyledikleri sözlerin ardından eve girmeye kadar verdi. Polis ekipleri eve girdiğinde ise acı manzara ile karşılaştı. Kendisinden uzun bir süredir haber alınamayan kadının evinde bıçaklanarak katledildiği öğrenildi.

Ankara Sincan'da bir kadının evinde cansız bedeni bulundu

Olayın ardından kadının yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Kadının kim tarafından katledildiği bilinmez iken boşama aşamasında bir birey olduğu ifade edildi.

SUÇLU ARANIYOR

Yaşanan bu cinayet büyük bir tepkiye neden oldu. Genç kadının evinde cansız bedeninin bulunmasının ardından ekipler suçlunun kim ya da kimler olduğunu belirlemek için soruşturma başlattı. Olayın yaşandığı mahallede oturan vatandaşlarda kendilerine çok yakın bir yerde böyle bir şey yaşanmasından dolayı duydukları korkuyu ifade etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER