Ankara Sincan'da havaya ateş açılması sonucu yaralanan çocuk hayatını kaybetti

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ederken bir son dakika haberine yer verildi. Sincan ilçesinde bir düğünde havaya açılan ateş sonucu bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ankara Sincan'da havaya ateş açılması sonucu yaralanan çocuk hayatını kaybetti

Ülkemizde çeşitli illerde yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ederken bu olaylarla ilgili olarak detaylar da kamuoyunun gündeminde yer alıyor.

Başkent Ankara'dan gelen bir son dakika haberi de duyanları yasa boğarken kentteki bir düğünde havaya ateş açılması sonucu yaralanan çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı.

ANKARA'DA DÜĞÜNDE HAVAYA ATEŞ AÇILMASI SONUCU BİR ÇOCUK YARALANDI

Ankara'nın Sincan ilçesinde 15 gün önce bir düğünde havaya ateş edilmesi sonucu 10 yaşındaki çocuğun başından yaralandığı açıklandı. Edinilen bilgiye göre olay, Ankara'nın Sincan ilçesi Boyabası Mahallesi'nde 15 gün önce gerçekleşin bir düğünde meydana geldi.

DÜĞÜNDE HAVAYA ATEŞ AÇILMASI SONUCU YARALANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Sincan ilçesi Boyabası Mahallesi'nde gelin almak için davetlilerin geldiği sırada pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu çıkan saçmalar 10 yaşındaki çocuğa isabet etti. 15 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 10 yaşındaki S. S.'nin hayatını kaybettiği açıklandı. Son dakika haberinin alınması ile beraber vatandaşlar bir kez daha düğünlerdeki silah kullanımı ile ilgili olarak tedirginliklerini dile getirirken 'yasak' çalışmaları yapılması talep edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER