Ankara Sincan'da ipini koparan kurbanlık dana çevreye saldırdı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bağlı olduğu yerden kurtularak kaçan kurbanlık dana, kendisini yakalamaya çalışan kişiye saldırdı.

Ankara Sincan'da ipini koparan kurbanlık dana çevreye saldırdı

Kurban Bayramının birinci gününde her yıl gerçekleşen olaylar yine yaşandı. Bazı kurbanlık hayvanlar bağlı oldukları yerden kaçarak, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Her Kurban Bayramında olduğu gibi bu Kurban Bayramında da bazı kurbanlık hayvanlar bulundukları yerden kaçtı. Ankara'da ipini koparan kurbanlık dana, kendisini yakalamaya çalışan kişiye saldırdı. Ankara Sincan'da bağlı olduğu yerden kurtulan kurbanlık dana, kendisini yakalamaya çalışan kişiye zor anlar yaşattı.

KURBANLIK DANA PANİK HALİNDE ETRAFTA DOLANDI

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Mülk köyünde bulunan kurban kesim alanında meydana gelen olay kameralara yansıdı. Kurban kesim alanındaki kurbanlık danalardan biri, bağlı olduğu yerden kurtuldu. Bağlı olduğu yerden kurtulan kurbanlık dana, kendisini yakalamaya çalışan kişiye saldırıda bulundu. O sırada kesim alanında bulunan vatandaşlar ise dananın etrafa doğru koşturması nedeniyle korku ve panik yaşadı.

Kurbanlık dana, panik halinde etrafta dolanırken, danayı yakalamak için bir kişi hamlede bulundu. Dana ise kendini yakalamaya çalışan kişiye saldırdı. Çevredeki vatandaşlar ise olaya müdahalede bulundu. Kurbanlık dana daha sonra çevredekilerin yardımıyla yakalandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER