ANASAYFA Ankara Ankara Sincan'da saman balyaları küle döndü

Ankara Sincan'da saman balyaları küle döndü

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanan olaylar basına yansımaya devam ederken son olarak Sincan ilçesinde çıkan yangında saman balyalarının küle döndüğü öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan'da saman balyaları küle döndü

ANKARA (İHA) -  Ülkemizde çeşitli asayiş haberleri basına konu olmaya devam ediyor. Son dönemde yangın haberleri sıklıkla gelmeye başlarken özellikle yapılan işlerde güvenlik önlemlerinin alınmamış olması da dikkati çekiyor. Kaynak makinesi ile çalışılırken güvenlik önlemlerinin alınmasının büyük bir önem taşıdığı ifade edilirken bu önlemlerin pas geçilmesi durumunda da çeşitli olumsuzluklar meydana geliyor. 

Başkent Ankara'dan bir yangın haberi gelirken yangınla ilgili detaylar da kamuoyunun bilgisine sunuldu. Ankara Sincan'da kaynak makinesinden çıkan alevlerin saman balyalarını küle çevirdiği öğrenildi. 

ANKARA SİNCAN'DA YANGIN PANİĞİ

Başkent Ankara'nın Sincan ilçesinde bir besi çiftliğinde kaynak makinesinden çıkan kıvılcımların saman balyalarını tutuşturması sonucu yangın çıktı. Sincan ilçesinin Ahi Evran Mahallesi’ndeki bir besi çiftliğinde tadilat sırasında iddialara göre kaynak makinesinden çıkan kıvılcımlar, istiflenmiş saman balyalarına sıçradı. 

SAMAN BALYALARI KÜLE DÖNDÜ

Kısa sürede tutuşan samanlar yanmaya başlarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın ekipler tarafından kontrol altına alınarak, kısa sürede söndürüldü. Saman balyalarının yanması sonucu çiftlik sahibinin maddi zarara uğradığı ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MGM Türkiye'de alarma geçti! Kara kış gelecek etraf toz duman olacak nefes bile alamayacağız

MGM Türkiye'de alarma geçti! Kara kış gelecek etraf toz duman olacak nefes bile alamayacağız