Ankara Sincan'da trafik kazası!

Ankara'nın Sincan ilçesinde akşam saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada bir can kaybının olmadığı bildirildi.

Ankara'da gün boyu yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Sincan ilçesinde bir kaza meydana geldi.

Ankara'da yaşanan kaza sonrası akıllara gelen ilk soru bir can kaybının olup olmadığı şeklinde oldu. Sincan ilçesinin işlek mahallelerinden İstasyon mahallesinde yaşandığı öğrenilen kaza bir otomobil ile motosiklet arasında oldu. Yaşanılan kazaya tanık olan vatandaşlar hızlı bir şekilde olay yerine sağlık ve emniyet ekiplerinin gelmesi için yetkililere haber verdi.

KAZANIN EN BÜYÜK TESELLİSİ

Kazanın ardından paniğe kapılan vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan 1 kişiyi hastaneye tedavisi yapılması için götürdü. Kazada bir can kaybının olmadığı bildirilirken olay yerine gelen emniyet güçleri de kazanın nasıl meydana geldiği ve kimin suçlu olduğunu tespit etmek adına soruşturma başlattı. Yaşanan kaza sonrası ne olup bittiğini anlamak için olay yerine çok sayıda vatandaş gelirken trafikte kısa süreli aksamalar meydana geldi.

TRAFİKTE SABIRLI OLMANIN ÖNEMİ VURGULANIYOR

Yapılan soruşturma sonucunda kazada suçu olduğu tespit edilen tarafa kanunda karşılığı olan ceza verileceği ifade edilirken gün içinde trafikte vatandaşlara daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Trafikte sabırlı ve anlayışlı olmanın önemini vurgulayan uzmanlar sürücülere kendilerinin ve sevdiklerinin canlarını tehlikeye atmamaları gerektiğini söylüyor.