ANASAYFA Ankara Ankara Sincan'da zincirleme trafik kazası! Yaralılar var

Ankara Sincan'da zincirleme trafik kazası! Yaralılar var

Mareşal Çakmak mahallesinde yaşanan kaza yürekleri ağıza getirdi. Kaza 3 aracın karıştığı öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Başkentin farklı yerlerinde yaşanan kazalar kısa sürede gündemde yer edinmeyi başarıyor. Kazaların yaşanması kadar kazaya sebep olan etkenlerde ders niteliği taşıyor.

ALKOL SONUCU KAZA 

Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan kaza bir kez daha trafik ve araç sürme kurallarının ne kadar önemli olduğunu akıllara getirdi. Edilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde kazanan zincirleme kazada 3 farklı araçta hasar meydana geldi. Kazada 3 vatandaşta yaralandı.

Trafik kurallarını hiçe sayarak alkollü olarak direksiyon başına geçen bir şahsın kırmızı ışıkta bekleyen bir başka araca çarptığı ve çarpılan aracın da bir ticari taksiye çarpması sonucu kazanın meydana geldiği ifade edildi. Yaşanılan kaza sonrasında olay yerine çok sayıda vatandaş gelerek kazanın nasıl meydana geldiğini anlamaya çalıştı.

ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Alkollü bir şahsın neden olduğu kaza sonrasında 3 kişinin yaralandığı anlaşılırken olay ile ilgili adli süreci başlatma adına emniyet birimleri kaza alanına geldi. Söz konusu kaza ile ilgili kısa sürede gerekli işlemlerin tamamlanması bekleniyor. 

Bu gibi durumların ardından alanında uzman kişilerin yaptığı uyarıların ne kadar yerinde olduğu bir kez daha akıllara geliyor. Trafik kurallarına uyulmadığında ve araç sürmeye uygun olmadığı halde direksiyona geçen şahıslar hatalarını canları ile ödeyebiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'ya yağmur geri geliyor! Açıklama yapıldı

Ankara'ya yağmur geri geliyor! Açıklama yapıldı