Ankara Valiliği açıkladı! Başkentte aranan 869 kişi yakalandı

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlar kapsamında aranan 869 şahıs yakalandı.

Ankara Valiliği açıkladı! Başkentte aranan 869 kişi yakalandı

Ankara'da, suç ve suçlulara yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda yapılan soruşturmalar kapsamında, başkent Ankara'da aranan 869 kişi yakalandı.

Konuyla ilgili açıklama, Ankara Valiliği'nden geldi Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başkentte kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ifadeye yönelik aranan şahıslara yönelik çalışmalar tamamlandı.

TOPLAM 869 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Valiliği açıkladı! Başkentte aranan 869 kişi yakalandı

Ankara Valiliği, başkent genelinde 16-22 Şubat tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonlarda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 5 kişi, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 31 kişi, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 31 kişi, 5 yıla kadar hapis cezası olan 269 kişi ile ifadeye yönelik aranan 363 kişi yakalandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlar sonucu, başkent Ankara'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 363 kişi ve ifadeye yönelik aranan 506 kişi olmak üzere toplamda 869 şahıs yakalandı.

Ankara'da, başkentlilerin huzuru ve güvenliği için emniyet güçlerinin başarılı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER