ANASAYFA Ankara Ankara Valiliği açıkladı! Son bir haftada 1125 kişi yakalandı

Ankara Valiliği açıkladı! Son bir haftada 1125 kişi yakalandı

Ankara'da devam eden aranan şahısları yakalama çalışmalarında haftalık olarak veriler paylaşılıyor. Bu kapsamda Valilik, 15-21 Mart tarihlerini kapsayan yeni operasyon rakamlarını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Valiliği açıkladı! Son bir haftada 1125 kişi yakalandı

Ankara Emniyet Birimleri aralıksız olarak devam eden asayiş çalışmaları kapsamda suçluluğu tespit edilen şahısları yakalama görevine devam ediyor. Özellikle son dönemlerde sıkça duyurulan aranan şahısları yakalama operasyonlarının vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında önemli bir yeri olduğu biliniyor.

ANKARA VALİLİĞİ GÜNCEL BİLGİLERİ PAYLAŞTI

Bu kapsamda Ankara Valiliği de haftalık olarak aranan şahısları yakalama çalışmaları hakkında rakamsal bilgileri duyurmaya başlamıştı. Sabah saatlerinde valilik tarafından 15-21 Mart tarihleri arasında ne kadar şahıs yakalandığı duyuruldu. Valilik yaptığı paylaşımda İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından belirtilen tarihler içerisinde 1125 kişinin yakalandığını açıkladı. Söz konusu şahıslar 5 farklı kategoride ayrıldı. 

"TOPLAM 1125 KİŞİ YAKALANMIŞTIR"

Söz konusu operasyonda yakalanan 1125 kişiden 4'ü 20 yıl ve üzeri hapis cezası, 28'i 10 yıl ve üzeri hapis cezası, 38'i 5-10 yıl arası hapis cezası, 319'u 5 yıla kadar hapis cezası olan olurken 736'sı ise ifadeye yönelik aranan kişiler oldular. Emniyet birimlerinin farklı yollar ile yakaladığı kişilerden cezasını çekmesi gerekenler işlemleri yapılması için emniyete götürülüyor. 

Aranan şahısları yakalama operasyonları suçluların yeni bir suça karışmadan adalete teslim edilmesi noktasında önem taşıyor. Bu uygulama ülke genelinde de aktif olarak sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şubat ayında dış ticaret açığı azaldı

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Şubat ayında dış ticaret açığı azaldı