ANASAYFA Ankara Ankara Valiliği bir kez daha gök gürültülü sağanak yapış uyarısında bulundu!

Ankara Valiliği bir kez daha gök gürültülü sağanak yapış uyarısında bulundu!

Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarılar çerçevesinde Ankara il genelinde beklenen sağanak yağışa karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Valiliği bir kez daha gök gürültülü sağanak yapış uyarısında bulundu!

Bugün Ankara il genelinde etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağışın ardından yarın için Ankara hava durumu merak ediliyordu. Ankara'da bugün sağanak yağış ve dolu yağışlarının etkisinin görülmeye başlanmasının ardından bazı bölgelerde sel meydana geldi. Konuya ilişkin Ankara Valiliği geçtiğimiz gün Ankaralı vatandaşlar için peş peşe uyarılarda bulunmuştu. Bugün ise konuya dair yeni bir açıklama daha geldi.

ANKARA VALİLİĞİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISINDA BULUNDU!

Sosyal medya hesapları üzerinden konu hakkında uyarılarda bulunan Ankara Valiliği duyuruda şu ifadelere yer verdi;

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 29.04.2024 Pazartesi günü Ankara çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yapılan bu uyarılara göre Ankara için beklenen bu hava durumunun yarın saat 12.00 ile 19.00 arasında etkili olacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Beypazarı'ndaki köylerde vatandaşlar yağmur duası yaptı!

Ankara Beypazarı'ndaki köylerde vatandaşlar yağmur duası yaptı!