ANASAYFA Ankara Ankara Valiliği tatil dönüşü kapsamında yollarda alınacak önlemleri açıkladı

Ankara Valiliği tatil dönüşü kapsamında yollarda alınacak önlemleri açıkladı

9 günlük bayram tatilinin sonlarına doğru gelinirken vatandaşlar artık bulundukları şehirlerden geriye dönme hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda valilikte bir bilgilendirme paylaşımı yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Valiliği tatil dönüşü kapsamında yollarda alınacak önlemleri açıkladı

 Ramazan Bayramını da içine alan ve 9 gün olması ile vatandaşlar için önemli bir dinlenme fırsatı olan tatil sona eriyor. 14 Nisan Pazar son gün olan tatil kapsamında yollarda büyük bir trafik olmuştu.

TEDBİRLERE DEVAM EDİLECEK

Büyük şehirlerde nüfus yoğunluğunun azaldığı ve vatandaşların farklı şehirlere gittiği tatil döneminin tamamlanmasına az bir süre kaldı. Vatandaşların tatil döneminde sorunsuz ve rahat bir yolculuk yapması ardına yetkililer çeşitli önlemler almıştı. Ankara'da da tatil döneminin başlangıcında olduğu gibi sonunda da şehir trafiği için tedbirler alındığını bildirildi.

Konu ile ilgili Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada 14 Nisan Pazar günü şehre giriş ve çıkışlarda bazı noktalarda kamyon, çekici ve tanker cinsi araçlara sınırlandırmalar yapılacağı duyuruldu. 

ANKARA VALİLİĞİ AÇIKLADI

Yapılan açıklamada “O­4 (Anadolu Otoyolu) ve D­750 (Konya ve Eski İstanbul Yolu) Karayollarından, ilimizden İstanbul istikametine çıkış ve bu güzergahlardan ilimize giriş yönüne (arada kalan bağlantı yollarından girişler dahil) bu araçların seyirlerine izin verilmeyecek; bu araçlar uygun görülen noktalarda bekletilecektir” ifadelerine yer verildi.

Tatil yolculuğunda da emniyet birimleri gerekli gördüğü yerlerde denetimler yapacak ve olumsuz anların yaşanmasını önlemek için çalışmalarını sürdürecek. Bu kapsamda alınan önlem ve yapılan çalışmalar ile ilgili vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı! Cumhuriyet tarihinin operasyon rekoru kırıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı! Cumhuriyet tarihinin operasyon rekoru kırıldı!