ANASAYFA Ankara Ankara Valiliği uyardı! O tarihte Ankara'da kuvvetli lodos bekleniyor

Ankara Valiliği uyardı! O tarihte Ankara'da kuvvetli lodos bekleniyor

Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarılar çerçevesinde Ankara il genelinde kuvvetli lodosun hakim olacağı ifade edildi. Konuya dair dikkat edilmesi gerekenler paylaşıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Valiliği uyardı! O tarihte Ankara'da kuvvetli lodos bekleniyor

Son dönemde Ankara için olumsuz hava şartlarına karşı peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamalarda yarın Ankara genelinde kuvvetli lodos beklendiği belirtildi. Bu çerçevede Ankaralılar için resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlara duyuruda bulunuldu!

ANKARALILAR DİKKAT! ANKARA VALİLİĞİ'NDEN KUVVETLİ LODOS UYARISI GELDİ!

Bugün Ankara Valiliği tarafından Ankara il genelinde yarın yani 25 Nisan 2024 tarihinde beklenen kuvvetli rüzgar ve lodosa karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Bu çerçevede yapılan açıklamalarda ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzlukların yaşanma ihtimaline karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

ANKARA'DA KUVVETLİ LODOSA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 25.04.2024 Perşembe günü Ankara il genelinde rüzgarın güney ve güneybatı yönünden (lodos) kuvvetli (40-70 km/saat), yüksek kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına (70-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Şevval ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur?

2024 Şevval ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur?