ANASAYFA Ankara Ankara Valiliği'nden meteorolojik uyarı! Sıcaklıklar artmaya devam edecek

Ankara Valiliği'nden meteorolojik uyarı! Sıcaklıklar artmaya devam edecek

Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan son meteorolojik uyarı çerçevesinde Ankara il genelinde sıcaklıkların 10 ila 15 derece üzerine çıkmasının beklendiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Valiliği'nden meteorolojik uyarı! Sıcaklıklar artmaya devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son verilere göre Ankara'da sıcak havalar geliyor! Ankara Valiliği, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım ile birlikte önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının 10 ila 15 derece üzerine çıkmasının beklendiği ifade edildi. Yapılan açıklamalarda vatandaşların bu konuda dikkatli olması gerektiği hakkında uyarılarda bulunuldu.

ANKARA VALİLİĞİ SICAKLIKLARIN ARTACAĞINA YÖNELİK UYARILARDA BULUNDU!

Ankaralı vatandaşlar için bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ankara Valiliği, artması beklenen sıcaklıklara yönelik şu şekilde meteorolojik uyarıda bulundu;

Ankara'da Sıcaklıklar Artmaya Devam Edecek!

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi ve hafta boyunca Ankara il genelinde 10 ila 15 derece üzerine çıkması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Ankara'da beklenen en yüksek sıcaklıklar (C); 30-32 aralığında olacağı tahmin edilmektedir. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Ankara Valiliği tarafından yapılan bu açıklamaların ardından beklenen bu sıcaklıkların artışının 24 Nisan 2024 saat 00:00 ile 27 Nisan 2024 saat 18:00 arasında devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM'de yapılan 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu renkli anlara sahne oldu

TBMM'de yapılan 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu renkli anlara sahne oldu